شایعات منتشر شده در مورد ساعت جدید گوگل

اگر مقاله مقایسه Galaxy Watch 4 با Apple Watch 7 (لینک مقاله) را خوانده باشید، احتمالا می دانید که گوگل پیش از عرضه جدیدترین ساعت سامسونگ، برای ساخت یک سیستم عامل جدید مربوط به گجت های پوشیدنی با این کمپانی شروع به همکاری کرد. این سیستم عامل که WearOS نام دارد، با هدف روانتر شدن اجرای نرم افزارها روی این ساعت ها و عملکرد بهتر آن ها طراحی و عرضه شده است. همچنین روی این سیستم عامل، امکان دانلود مستقیم اپلیکیشن ها از گوگل پلی فراهم شده است و دیگر نیازی به استفاده از گوشی همراه برای نصب اپلیکیشن ها روی این ساعت نیست. این سیستم عامل روی جدیدترین ساعت سامسونگ قرار داده شد تا بتواند بیشترین بازدهی را از پردازنده قدرتمند این ساعت، یعنی Exynos W920 دریافت کند و اپلیکیشن های نصب شده روی این ساعت را به روان ترین شکل ممکن اجرا کند.

اخیرا شایعه شده است گوگل پس از طراحی سیستم عامل مخصوص گجت های پوشیدنی خود، در سال جدید قصد دارد تا ساعت هوشمند خود را با نام Pixel Watch روانه بازار کند تا وارد عرصه رقابت در زمینه گجت های پوشیدنی با اپل و سامسونگ شود. شایعه عرضه این ساعت هوشمند سال ها بود که بر سر زبان ها افتاده بود. اما هیچ کس نمی توانست درستی یا نادرستی این شایعات را تایید کند. زیرا گوگل هیچ تاییدیه رسمی ای مبنی بر عرضه یا عدم عرضه این محصول منتشر نکرده بود. اما به تازگی جان پروسر، تولید کننده محتوا در پلتفرم یوتیوب و تحلیلگر پاره وقت، شایعاتی را منتشر کرد مبنی بر اینکه ممکن است این وضع تا پایان سال 2020 تغییر کند و گوگل ساعت خود را در سال 2021 روانه بازار کند. به نظر می رسد برنامه فعلی گوگل برای معرفی و عرضه این ساعت در ماه اکتبر است؛ اما با توجه به تصاویر لو رفته و منتشر شدن آن ها به صورت عمومی، احتمال به تاخیر افتادن عرضه این ساعت بعید نیست. مخصوصا از سمت گوگل که قبلا نیز در مورد گوشی های خود این کار را کرده است.

تصاویر منتشر شده ازین ساعت، نشان دهنده یک ساعت با صفحه گرد و بدنه فلزی است. این مشخصات نشان دهنده این است که شاهد عرضه ساعتی باکیفیت بسیار بالا خواهیم بود. به طبع، این کیفیت بالا در قیمت گذاری این ساعت تاثیر بسزایی خواهد داشت. در این تصاویر، می توان دید که پالت رنگی استفاده شده در سیستم عامل ساعت با رنگ بند آن ست شده است که این امر ظاهری بسیار زیبا به ساعت می بخشد. گوگل سعی کرده است که تا حد امکان از بکار بردن رنگ های اضافه خودداری کند و ظاهری یکنواخت به ساعت خود ببخشد. بندهای تعبیه شده برای این ساعت نسبت به قطر نمایشگر، از اندازه بسیار کمتری برخوردارند و برخلاف ساعت های هوشمند سامسونگ و اپل، این اختلاف اندازه به طور بسیار واضحی در ساعت پیکسل گوگل مشخص است. این امر ممکن است باعث شود تا این ساعت با سلیقه برخی افراد هماهنگ نباشد و آنها ترجیح بدهند تا به سراغ ساعت های هوشمند دیگر با طراحی متفاوت بروند. 

شعار جدید گوگل در بازاریابی ساعت هوشمند جدید خود، ایجاد هماهنگی بین نرم افزار و سخت افزار است. بخاطر همین امر، احتمالا گوگل توجه ویژه ای به بخش سخت افزاری این ساعت خواهد داشت و تمام قطعات به صورت کاملا اختصاصی و متناسب با سیستم عامل WearOS گوگل طراحی و ساخته می شود. البته همکاری جدید گوگل با سامسونگ در آخرین ساعت هوشمند ساخته شده توسط این کمپانی، باعث قوت گرفتن شایعات مبنی بر استفاده پردازنده مشترک با گلکسی واچ 4 یعنی همان Exynos W920 می باشد.

دنیای گجت های پوشیدنی چندی پیش بوجود آمد و از آن زمان به بعد، با سرعت سرسام آوری در حال پیشرفت و به ارمغان آوردن فناوری های جدید است. زیباتر شدن رابط کاربری این ساعت ها نسبت به ساعت های آنالوگ و همچنین قرار گرفتن امکانات متعدد تنها در یک ساعت روی مچ دست، در ابتدا باعث پیشرفت این ساعت ها بود. بعدها، سنسورهای مربوط به سلامت که از مسائل مهم در زندگی روزمره به شمار می رود، به این ساعت ها اضافه شدند و همین امر باعث شد تا افراد بیشتری برای خریدن این ساعت ها اقدام کنند. حال فکر کنید که بتوانید با ساعت خود صحبت کنید و به آن دستور بدهید؛ گوگل در تلاش است تا نسخه ای از دستیار مجازی خود یا همان Google Assistant را روی این سیستم عامل پیاده کند. در صورت عرضه این نسخه، تمام ساعت های هوشمندی که از سیستم عامل WearOS استفاده می کنند، قادر خواهند بود تا از این دستیار مجازی روی ساعت های هوشمند خود بهره مند شوند.